netlhombre.dk

Hvad er det?

På www.netlhombre.dk kan du spille mod computer-styrede modspillere i NetTrainer, eller du kan spille mod andre spillere af kød og blod i NetPlayer som benyttes i både E-l'Hombre og Holdspil (Makkerpar og Holdkamp).

Der spilles IKKE om penge og der er ingen form for gambling tilknyttet netlhombre.dk.

På www.netlhombre.dk er der samlet oplysninger om NetTrainer, E-l'Hombre og l'Hombre generelt. På nogle af siderne benyttes der links til eksterne sites.

Såvel www.netlhombre.dk som NetTrainer og E-l'Hombre stilles til rådighed uden nogen form for serviceforpligtelse eller garanti. Der benyttes serviceydelser fra 3. parts leverandører og disse er uden ansvar for indhold og service.

Hvor

Du kan med fordel benytte www.netlhombre.dk som hovedindgang. E-l'Hombre, NetTrainer og andre funktioner findes bedst via menu og links på dette site. Undersider og deres adresser kan og vil skifte løbende. F.eks, vil der til brug for test, løbende være behov for at have flere versioner af NetPlayer og NetTrainer tilgængelig; og du kan risikere at havne på en forældet eller fejlramt version, hvis du benytter et direkte link fremfor de links og menupunkter som stilles til rådighed på sitet. Ligeledes vil nye tiltag blive annonceret via forsiden og gjort tilgængelige via menuen.

Hvem står bag?

Henrik Gliese Pedersen ejer og driver www.netlhombre.dk. Domæne netlhombre.dk er registreret hos DK Hostmaster af Henrik Gliese Pedersen.
En række personer, har via crowd-funding, betalt et bidrag så netlhombre.dk også i 2023 ikke behøver at opkræve penge direkte hos brugerne eller fylde siderne op med reklamer for at betale sine regninger til IT-drift.

Hvad koster det?

Med stor tak bidragsyderne, er det er gratis at bruge netlhombre.dk også i 2023.

Licens og rettigheder

Henrik Gliese Pedersen er indehaver af alle rettigheder til NetTrainer og E-l'Hombre. Du kan gratis spille på netlhombre.dk. Du må gerne linke til netlhombre.dk og tilhørende undersider. Ønsker du andre anvendelser, skal du have en aftale med Henrik Gliese Pedersen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, en kommentar eller opdager en fejl så send en mail (Se Kontakt i menu).