Netlhombre

Hvad

På netlhombre.dk finder du NetTrainer, hvor du kan spille l'Hombre mod to computerstyrede spillere og E-l'Hombre, hvor du kan spille mod andre spillere. Der spilles IKKE om penge og der er ingen form for gambling tilknyttet netlhombre.dk.

På netlhombre.dk er der samlet oplysninger om NetTrainer, E-l'Hombre og l'Hombre generelt.
På nogle af siderne benyttes der links til eksterne sites.

Såvel netlhombre.dk som NetTrainer og E-l'Hombre stilles til rådighed uden nogen form for serviceforpligtelse eller garanti. Der benyttes serviceydelser fra 3. parts leverandører i forbindelse med netlhombre.dk og disse er uden ansvar for indhold og service.

Hvor

Du kan med fordel benytte www.netlhombre.dk som hovedindgang til NetTrainer og alle funktioner findes bedst via menu og links på dette site. Undersider og deres adresser kan og vil skifte løbende. F.eks, vil der til brug for test, løbende være behov for at have flere versioner af NetTrainer tilgængelig; og du kan risikere at havne på en forældet eller fejlramt version, hvis du benytter et direkte link fremfor de links og menupunkter som stilles til rådighed på sitet. Ligeledes vil nye tiltag blive annonceret via forsiden og gjort tilgængelige via menuen.

Hvem

Henrik Gliese Pedersen ejer og driver netlhombre.dk. Domæne netlhombre.dk er registreret hos DK Hostmaster af Henrik Gliese Pedersen.

Licens

Henrik Gliese Pedersen er indehaver af alle rettigheder til NetTrainer og E-l'Hombre. Du kan gratis spille på netlhombre.dk's NetTrainer og E-l'Hombre. Du må gerne linke til netlhombre.dk og tilhørende undersider. Ønsker du andre anvendelser, skal du have en aftale med Henrik Gliese Pedersen.

Hvordan

Har du spørgsmål, så send en mail (Se kontakt i menu).